Vasaros troškinys

Troškinys yra be pieno produktų, be glitimo.

Troškiniui reikės:
(6 porcijos)

  • – 650 g kiaulienos (kartais naudojame kalakutieną);
  • – 220 g konservuotų kukurūzų;
  • – 1 svogūno;
  • – 1 didelės arba 2 mažų česnako skiltelių;
  • – Druskos;
  • – Pipirų;
  • – Lauro lapų.

Kaip gaminti:
– Smulkiai supjaustytą svogūną ir česnaką trumpai pakepinti ant rapsų aliejaus.
– Į svogūnų ir česnakų mišinį įdėti kubeliais pjaustytą mėsą ir kartu pakepinti, kol mėsa apkeps iš visų pusių.
– Sudėti prieskonius, grikių kruopas ir gerai išmaišyti.
– Užpilti verdančiu vandeniu (2cm virš produktų), gerai išmaišyti ir troškinti dar 20 minučių;
– Likus 5 minutėms iki troškinimo pabaigos, supilti ir išmaišyti kukurūzus.

Skanaus!

Nuotraukos „Skani fotografija”.