Pievagrybių troškinys su bulvėmis

Troškinys gaminamas be pieno produktų.

Troškiniui reikės:

  • – 100 g pievagrybių;
  • – 70 g bulvių;
  • – 30 g svogūnų;
  • – 40 g morkų;
  • – 1 skiltelės česnako;
  • – 8 g rapsų aliejaus;
  • – Krapų;
  • – 2 šaukštų riebaus kokosų pieno;
  • – Druskos ir pipirų pagal skonį.

 

Kaip gaminti:
– Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti. Morkas sutarkuoti. Viską pakepinti puode ant rapsų aliejaus.
– Į puodą sudėti kubeliais pjaustytas bulves ir užpilti vandeniu, kad apsemtų. Virti 10 minučių.
– Tada įdėti pjaustytus pievagrybius ir pavirti dar 10 minučių.
– Pagardinti druska, pipirais ir krapais. Troškinį užbalinti kokoso pienu.

Skanaus!

Nuotraukos „Skani fotografija”.