Troškinys gaminamas be pieno produktų.
Troškiniui reikės:
- – 100 g pievagrybių;
- – 70 g bulvių;
- – 30 g svogūnų;
- – 40 g morkų;
- – 1 skiltelės česnako;
- – 8 g rapsų aliejaus;
- – Krapų;
- – 2 šaukštų riebaus kokosų pieno;
- – Druskos ir pipirų pagal skonį.
Kaip gaminti:
– Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti. Morkas sutarkuoti. Viską pakepinti puode ant rapsų aliejaus.
– Į puodą sudėti kubeliais pjaustytas bulves ir užpilti vandeniu, kad apsemtų. Virti 10 minučių.
– Tada įdėti pjaustytus pievagrybius ir pavirti dar 10 minučių.
– Pagardinti druska, pipirais ir krapais. Troškinį užbalinti kokoso pienu.
Skanaus!
Nuotraukos „Skani fotografija”.